Search

Testimoni Pemandu Grab

Rasa berdebar-debar dan malu untuk memandu pada hari yang pertama. Tapi akhirnya mereka berasa seronok dan sentiasa teruja untuk memandu sambil memberikan perkhidmatan terbaik kepada seluruh rakyat Malaysia. Yang paling penting, mereka dapat menyara seisi keluarga dan juga membantu suami masing-masing dalam membina keluarga bahagia.

Begitulah reaksi bagi pemandu yang baru sahaja ingin mengorak langkah di dalam industri ini. Ia juga adalah perkara biasa bagi benda baru yang ingin diceburi. Bagi sesuatu yang baru yang ingin kita mulakan, memang norma insan biasa mempunyai denyutan ketakutan akan ketidaktentuan masa hadapan yang tidak pasti.


Cuba anda lihat gambar dibawah dan testimoni mereka mengenai memandu Grab. Mereka ini juga pernah melalui debaran yang sama seperti anda sekarang.
Jika anda berasa berdebar, anda sememangnya norma. Kerana itulah kami menyediakan sistem support dimana kami menyediakan sokongan berterusan agar anda bergerak di dalam berkumpulan. Anda dapat merasakan yang anda tidak akan rasa keseorangan kerana anda berada di dalam kumpulan pemandu-pemandu otai yang boleh membantu anda.


Kerana itulah, ramai yang memandu Grab tidak mampu melakukan pendapatan seperti mereka yang bergerak di dalam kumpulan. Apabila anda bergerak berseorangan, anda perlu belajar segalanya sendiri. Anda akan terasa karier memandu Grab ini agak sukar, kerana anda perlu belajar dari penggunaan app, bantuan kecemasan di jalanraya, sehingga tips-tips pintar untuk memandu secara smart.


Cuba anda lihat contoh pendapatan seminggu oleh pemandu Grab dibawah

Berani saya katakan, pemandu ini adalah seorang wanita ibu tunggal, yang mempunyai 4 orang anak. Tetapi mampu menghasilkan jumlah pendapatan yang lumayan seperti. Apa kata anda pula jika anda mempunyai lebih banyak kesenangan masa? Semestinya anda juga mampu mengubah hidup anda. Hidup ini, mestilah lebih berani dalam mangambil cabaran di dalam hidup untuk berjaya.


Kami menyediakan sistem sokongan yang pintar dan kukuh. Dari pendaftaran PSV, Daftar Grab, sewaan kereta, dan juga sokongan VIP (bagi sewaan kereta sahaja). Berlainan dengan sokongan yang diberikan oleh agensi lain, kami boleh mendengar dan menyediakan sokongan atas apa jenis keraguan juga masalah yang anda hadapi.


Jika anda ingin mulakan pemanduan anda, kami boleh bantu anda untuk mendaftar dan memberi bimbingan perkara yang anda perlukan. Mulakan langkah pertama anda hari ini bersama kami!

48 views0 comments

© 2020 by Caracal By Euzmo Car Rental,

Caracal Car Rental e-Hailing Solutions

B-28-13, Seksyen U13, Jln Setia Dagang

AH U13/AH, Setia Alam, 40170

Shah Alam, Selangor, Malaysia.

contact@euzmo.com.my

all rights reserved 2020

GrabAuthorisedAlphaDriver_Logo_cs5-2.png

GRAB

Authorized Driver

Recruiter

Check out our Blog to get more updates!

Layari Blog kami untuk info terkini!

CLICK HERE

Social Media

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Pinterest
  • Tumblr Social Icon
  • Instagram
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now