logo-grab-alpha.png

Daftar Sebagai Pemandu Grab

mudah - pantas - percuma

Ingin Memandu Grab?

Inginkan kerja sendiri yang boleh menjana pendapatan lumayan sehingga RM8000? Semestinya anda mampu dengan Grab. Tapi adakah anda tahu bagaimana ingin berjaya di dalam pemanduan bersama Grab?

Dengan memulakan pendaftaran bersama kami, kami pastikan yang anda mampu menjadi pemandu Grab berjaya dengan Tips & Latihan berterusan dari kami. Kami boleh membantu anda dari permulaan pendaftaran sehinggalah kepada pemanduan, bersama kami anda pasti tidak berseorangan!

Mengapa Mendaftar Bersama Kami?

Daftar Mudah

Percuma

Tak Perlu

Hadir HQ/ Kiosk

Mudah

Syarat Kelayakan

Lesen

Memiliki Lesen "D" PENUH

("P" Tidak diterima)

Umur

Berumur "21" tahun hingga "69" tahun sahaja

Kenderaan

Kereta 4 pintu sahaja dan tahun buatan bawah 9 tahun

Rekod Diri

Rekod saman had laju tidak melebihi 3 saman dalam masa 3 tahun dan Tiada kes polis dan mahkamah

anda tidak punyai kereta?

jangan bimbang,

kami boleh berikan 

kereta yang anda

inginkan

Banyak di kalangan warga Malaysia ingin memulakan kerja sendiri seperti memandu Grab, tetapi mempunyai kekangan kewangan untuk membeli kereta.

Menggunakan juga anda mempunyai kereta sendiri tetapi khuatir ia bakal memberikan pelbagai jenis masalah di masa hadapan seperti kos pengendalian yang tinggi!

Menyewa dengan Grab juga memerlukan masa yang lama kerana permintaan yang terlampau tinggi dan tidak cukup bekalan kereta.

Memandu menggunakan kereta kami, kami menjamin dengan latihan "advance" yang bakal memberikan ilmu bermanfaat untuk menjadi pemandu yang hebat dan kompeten bagi mejana pendapatan tinggi secara pintar!

Ikuti program penyewaan kami bermula dari Bezza, Alza, City, Vios, Accord, Camry mengikut citarasa anda dan sertai kumpulan VIP kami bersama "otai" Grab di industri ini!

 

PENDAFTARAN PANTAS DAN MUDAH

Pendaftaran untuk menjadi pemandu Grab sangat menyusahkan kerana anda perlu pergi ke HQ dan beratur panjang untuk dapatkan khidmat dari pejabat. Kami memudahkan urusan ini kerana melalui kami (* Grab Alpha*), anda tidak lagi perlu hadir ke HQ atau KIOSK bagi verify account GRAB anda. Tenang dan tunggu dirumah, kami uruskan segalanya secara PERCUMA dan PANTAS. Pendaftaran anda kini hanya memerlukan masa sehingga 10 hari sahaja dari kebiasaan selama 17 hari.

Tunggu Apa Lagi? Mari Berdaftar Dengan Kami Sekarang!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now